donderdag 23 december 2010

Vrolijk kerstfeest!


Een eigen creatie die ik over het hoofd zag toen ik vertelde over wat ik zoal allemaal maakte tijdens de voorbije jaren, is mijn kerstboomversiering. Dat klinkt indrukwekkender dan het is, want de eerlijkheid verplicht mij te zeggen dat ik eigenlijk na drie maaksels er al de brui aan gaf.
Toen (een 2-tal jaar geleden) nog te onervaren met de naaimachine om een dergelijk project vlotjes af te werken, nam de frustratie de bovenhand. De punten van de stof verdwenen om één of andere reden steeds in de naaimachine, waardoor deze helemaal geblokkeerd raakte. Intussen denk ik dat ik dergelijke dingen wel weet te vermijden, ik heb de naaimachine stilaan onder controle.

De overige sterren die ik had moeten maken zijn netjes uit de stof geknipt en wachten echter nog steeds tot ik eindelijk zin krijg om deze ook af te werken. Moeilijk is het nochtans niet, volgend jaar hoop ik dan ook eindelijk al deze sterretjes in de kerstboom te kunnen hangen. Uiteraard vergeet ik dit project zodra de kerstboom weer afgebroken is, maar misschien helpt een vermelding in mijn "wat ik nog wil maken"-lijst wel. Vooral op lange termijn wanneer er hier misschien ooit kleine kindjes rondkruipen of -lopen zal een dergelijke onbreekbare kerstboomversiering geen overbodige luxe zijn, denk ik!

Bij dit logje over kerstversiering horen natuurlijk ook wensen. Ik wens iedereen een fijn, gezellig hoopvol en hartverwarmend kerstfeest samen met de mensen die belangrijk zijn in je leven!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten